Vårmöte 23 mars i Stockholm

Till vårmötet välkomnar vi alla föreningens medlemmar och leverantörspartners, det är ett utmärkt tillfälle att träffa kollegor i branschen, knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter. Även respektive är välkomna att delta.

Temat för vårmötet blir föreningens nya arbetssätt, där utskott har ansvar för sina sakfrågor. Du har nu stor möjlighet att påverka vilka frågor som utskotten ska ta sig an, och även engagera dig i en speciell fråga.

Plats: Ulfsunda Slott, Margretelundsvägen 125 i Bromma/Stockholm

Datum: fredag 23 mars 2018

10:00 Kaffe och start vårmöte
12:45 Lunch
13:30 Vårmöte forts
15:30 Kaffe
16:00 Årsstämma
19:00 Middag

Välkommen med er anmälan senast 15 februari 2018, till Mobilkranföreningens kansli på e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Tidigare år

Läs våra korta sammanfattningar från Mobilkranföreningens branschmöten och konferenser.