Mobilkranföreningens logotyp och medlemslogotyp

mobif_logga_100pixmobif_medlem
Här finns Mobilkranföreningens logotyper för medlemmar att ladda ner för publicering på webbsidor, trycksaker mm. Mobilkranföreningens logotyper finns i tre olika filformat beroende på vilket ändamål logotypen ska användas till.

eps
Detta format används vid trycksaksproduktion. Filerna är vektoriserade och går att skalförändra.
För att kunna visa och arbeta med detta filformat krävs program som tex InDesign eller Photoshop.

tif
Används vid trycksaksproduktion och exempelvis i programmet word. Filerna har en fast bredd på 3 cm, är i upplösning 300 ppi och bör ej skalförändras.

gif
Används på webben. Filerna har en fast bredd på 100 pixlar, är i upplösning 72 ppi och bör ej skalförändras.

Ladda ner logotypfiler
De tre olika filformaten finns att hämta komprimerade i en zip-fil för logotyp respektive medlemslogotyp. För att ladda ner logotypfiler till din dator, klicka på länkarna nedan och välj "spara som".

Logotypanvisningar
Mer information om Mobilkranföreningens logotyper finns i logotypanvisningarna.